Avalia√ß√Ķes de FEBO Amsterdam

Avalia√ß√Ķes recentes

3.0
Anita Patricio
20 novembro 2022

Het was op tijd klaar maar hamburger was bijna koud en patatje oorlog ZONDER uitjes kwam met uitjes

Nick
1 abril 2022
Quincy
20 março 2022

Ik deed een bestelling rond 14:50 en het zou 15:20 klaar zijn, zodra ik daar aankom moest ik alsnog 10 minuten wachten op mijn eten. Niet alleen dat, maar ook de patat was slap en niet goed gezouten.

Alex Van Noord
11 fevereiro 2022

Bitterballen besteld voor de vrijmibo, maar toen ik ze af kwam halen kreeg ik te horen dat ze geen bitterballen meer hadden. Helaas kon ik mijn geld ook niet meteen terug krijgen, dat moest ik maar via het hoofdkantoor regelen.

Nesto
16 janeiro 2022
Jennifer
14 janeiro 2022

Lekker, vers, zeer vriendelijk personeel

Samuel Trejo Burke
25 novembro 2021
Robin
14 novembro 2021

Ik vind het spijtig om deze beoordeling moeten geven, omdat ik Febo in het verleden hoog had zitten. -De burger was niet goed doorbakken en was nog rood. -De frikadel speciaal was gewoon in een bak saus gegooid met ui. Inplaats van doorgesneden en netjes in het midden. -De frikadel was overigens ook niet helemaal goed gefrituurd. -Patat was niet warm. Terwijl ik had besteld en nog even moest wachten in de winkel. De satesaus was gewoon koud, zo kan die echt niet geserveerd worden.. Helaas een waardeloze bestelling. Het is vrij prijzig en verwacht dan ook kwaliteit. Onwijs jammer!!

Monica
9 julho 2021

Broodje hoddog was een witte bol met twee knakworstjes en veel te veel saus en de patat was slap en niet lekker

Moon
6 junho 2021

Patat was lekker maar had zonder zout maar proefde toch zout erop

Moon
23 maio 2021

Voor het eerst echt lekkere patat gegeten ging nooit bestellen omdat ik het niks vond maar nu erg lekker en zonder zout gekozen toppie